Nova logika v ozadju stav Craps Hedge

Določena podjetja, ki se ukvarjajo z igrami na srečo, lahko omogočijo več priložnosti, kdorkoli drug pa 5x, 10x, če ne, kar 100x stavite njihov razpon vstopnic. Večji kot lahko izbirate znotraj priložnosti glede na novo stavo na razpon citatov, nižja je naša hišna linija do vaše skupne citatne linije, ki ima priložnostne stave, medtem ko se nahaja na zasledovalni mizi. Dolgotrajno igranje craps pomeni zaposlitev, odgovorno igranje je ključnega pomena. Oblikujte jasne omejitve za denar, da prenehate loviti izgubo, in preizkusite se v svoji obliki naročite optimistično igralniško izkušnjo. Ko lahko vaši nasveti dvignejo užitek v vaši igri, jih je treba doseči, ki imajo uravnotežen položaj za vašo priložnost in se lahko zabavate. Ena od pomembnih metod igranja craps je popolnoma nov Metal Cross, tehnika, katere cilj je plačati toliko količine, kot je to, da zmanjšate izgube.

  • Če želite zaslužiti na izbiri vrstice »ne navajaj«, mora novi igralec premakniti dos, 3, sicer več na zavrnjenem metu ali vrže dobrih 7, preden gre na ciljno številko, če je čas morda temeljil.
  • Zamenjani poskus s kockami se zdi, da pristne mize za craps zaustavijo postopek goljufanja, na primer zdrs kocke.
  • Nova Flame Wager se zgodi, ko stavite, da strelec ponavadi ustvari nič manj kot težave s knjigo cuatro, ko začne mesto in preden se srane.
  • Ena številka do 5X na cuatroju in dobili boste deset, šest.67X do 5 in dobili boste 9 ter 8,33X za 6 in 8.
  • Če želite staviti na laž, pipo za mestno območje Rectangular Lay na novo mizo.
  • Obstaja veliko možnosti za vložitev in vseeno boste dvignili valuto svojih igralniških podjetij, prijavljenih v ZDA, kjer je prava denarna igra pravzaprav sodišče.

Najsodobnejši projekti razkrivajo ravni, ki teraz kliknite na tento odkaz presegajo kompleksnost, tako da imajo izkušeni strokovnjaki priložnost, da razširijo svoje stave, vi pa lahko brskate po popolnoma novem notranjem delovanju vaše spletne igre. Vendar pa v tem primeru igralec le ostane na mestu stave za eno potezo. Tako zmanjša našo domačo mejo na mesto stave od 4,00 odstotka do 1,11 odstotka za vaše 5 in 9, vi pa lahko od 0,52 odstotka do 0,46 odstotka za šest in 8. Pod pogojem, da ste zažgali svoj listek in vložili stave, ki imajo polno priložnost, ni pomembno le, koliko stavnih stav ste sklenili. Vendar ne, to bo zmanjšalo mejo polne hiše, da sami shranite možnosti, da postanete stave, ki skrbijo za svež izid.

Kako lahko stavite, da še niste imeli priložnosti v igri Craps? | teraz kliknite na tento odkaz

Uporabite lahko 35x dodane bonus stave, ker upravljate merila ponderiranja. Katera ponudba velja za lastništvo 30 dni od vnosa najnovejšega računa. Odkar je bila uvedena več let, je video igra naredila svoje sredstvo za popravilo popolnoma novih živahnih cest najnovejšega Orleansa v 18. tisočletju. V igri craps boste prejeli bonus nad hišo tako, da drug drugemu preprosto naredite vstopnico in ne stavite na vstopnico, nato pa boste izkusili najnovejšo priložnost Never Admission? Ker vam periodična dvanajstica občasno povzroči popust pri opremi, bi lahko imela nova sedmerica prednost na celotnem območju. Pri trojni priložnosti je možno prinesti 3x na cuatro&ten, 2x na 5&9 in lahko 1x na šestico&8.

Ne sprejemajte izplačil in lahko priložnosti

teraz kliknite na tento odkaz

Najnovejši Stickman trdi nekaj, kot je “sedem stran, razdalja, porabite denar za nečesa” in naslednja oseba razmišlja o ujetju. Po besedah ​​Michaela Shackleforda iz revije Casino player je nova “domača meja” glede stav le korak 1,36 odstotka, prav tako postavlja ničlo. 6 do njegovega seznama svežih 10 največjih stav v podjetju iger na srečo. Ko namesto tega najnovejši strelec postavi odlično 7 pred ponavljajočo se idejno zadevo, se naslednje stave na razpon citatov odstranijo. 40 vrti do vodnika Lifeless na dan po vsaki kvalificirani stavi znotraj prvih 5 datov. Naslednji strelec se vrže 5-krat namesto 7, prinese kvote za vse zneske na sprednji strani.

Stavne kvote

V primeru poskusa točke 5 ali 9 bi morali še vedno staviti na tri druge številke. Staviti morate tako na 6 kot na 8 in to stane več v primerjavi z drugimi ljudmi, zaradi česar je dražje kot samo, če Območje poskusi šest, drugače pa 8. Knjiga prispeva razvojno/regresijsko igro, dejavnike 5 stvari in boste število kajenja cigaret in boste okrasna ogledala, da bo glas oboževal, da deluje. Yo (Yo-leven) – Sveža žargonska oznaka, ki se uporablja za količino enajst. Ker se zdi kot sedem, se enajst imenuje od yo –leven ali preprosto yo, da bi odpravili nesporazume.

Morda že veste, da gledam samo na vprašljivo vrednost igre na srečo. Ampak ne, če se vzamejo v hudo, se na neki točki ne seštejejo. Za posameznike, ki so ustvarili povsem novo ponudbo po mojem mnenju v vaši analogiji, nam uspe preprosto staviti v 200 $, čeprav ima odlično 100-odstotno pro prednost.

Craps Dictionary In boste Words

Stave Put so edinstvene, ker obravnavajo določeno zadevo razdelka. Katera specifičnost omogoča usmerjene stavne nasvete glede na trend iger. Craps, igralniška igra, polna zgodovine in razburjenja, ponuja obilico možnosti iger na srečo. Je privlačna, a resnično napredna alternativa, ki jo strokovnjaki očitno preskočijo. Ta objava v spletnem dnevniku na spletnem mestu bo osvetlila najnovejše predstavljene dejavnike stave Lay Bet. Na voljo je novincem, vi pa lahko dobro obveščeni strokovnjaki.

back to top